Creatie

Sla je vleugels uit …
… en vlieg!

‘Durf te dromen!’ ‘Wie altijd met twee benen op de grond blijft, komt nooit een stap verder.’ Het zijn gevleugelde kreten die we allemaal kennen en die ook hartsikke waar zijn

Toch ontbreekt soms het lef om te dromen of de vleugels uit te slaan en ook dat is begrijpelijk. En toch: de meeste ondernemers durven wel te dromen en sterker nog: Veel van hen volgen of leven hun droom! Wij hebben van creativiteit werk gemaakt en we helpen er onze klanten mee. En dat niet alleen met mooie ontwerpen en sterke concepten maar vooral ook met slimme techniek, actief meedenken en samen stevig brainstormen.

Out of the box, in to the heart

Onze creativiteit staat ten dienste van het doel: onze creativiteit moet mensen raken, bewegen; daar ligt onze kracht: Out of the box, into the heart!

We zijn niet typisch B-to-B of B-to-C; helemaal niet zelfs. We willen jou en onszelf vooral niet beperken. En juist in een snel veranderende wereld moet je openstaan voor invloeden van buitenaf.

Ons creatieve team is sterk in concepten, vormgeving en techniek; een sterke driehoek die voor organisaties die verder willen, nauwelijks meer los te zien is van elkaar.

Bel: 0113 – 232 734 voor een prettige kennismaking

Ruim 20 jaar vormen de twee bedrijfseigenaren het creatieve team.

De ontwerpen en ideeën komen voor een groot deel nog steeds uit de kokers van Ignace Wigman en Arian van Dijk en daar komt zelden iemand tussen. Wij willen zelf het verhaal van de klant horen, zelf de goede vragen stellen om vervolgens met voorstellen te komen die hout snijden. Creatie zit in onze genen: Ignace geeft vorm, ontwerpt, is de perfectionist. Arian van Dijk bedenkt concepten, schrijft teksten en plannen. Als team snappen en voelen we wat een klant nodig heeft.

Waarom Wigman Van Dijk?

› We kunnen goed luisteren
› Scherpe focus op uw doel
› Scorend vermogen
› Creativiteit ten dienste van effectiviteit

Schakel ons in voor:

› Strategie: marketing & communicatie
› Creatie: concept & ontwerp
› Productie, development & realisatie
› Organisatie, advies & begeleiding

Contact

Mail: info@wigmanvandijk.nl
Telefoon: (0113) 232 734

Op zoek naar een specialist? Wigman Van Dijk

Front end development, back end development, opmaak, sitebouw, vulling etcetera. Wigman Van Dijk heeft een pragmatisch team in huis dat snel en professioneel produceert.

bel mij terug