Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Disclaimer

DOOR DEZE WEBSITE WWW.WIGMANVANDIJK.NL TE BEZOEKEN, VERKLAART U ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE DISCLAIMER

Hoewel de informatie op deze website met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Wigman Van Dijk garandeert niet dat de website feilloos zal functioneren en vrij zal zijn van virussen. Wigman Van Dijk is niet aansprakelijk voor de volledigheid en/of juistheid van de informatie op deze website en het functioneren van deze website.

Het is niet toegestaan om informatie van deze website te kopiëren, te downloaden of op enige andere wijze openbaar te maken of te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wigman Van Dijk. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Wigman Van Dijk.

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts