Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Team

team wigman van dijk

Onze club is compact en sterk: geen overhead

Als creatief team zijn Ignace Wigman en Arian van Dijk vanaf 1993 jaar actief. In dat jaar werd Wigman Van Dijk opgericht. De twee ervaren en gedreven creatieven kennen het klappen van de zweep en bewegen mee met de tijd. Uiteraard kunnen zij niet zonder de energie en het enthousiasme van de nieuwe generatie. Daarom vormt ons team een mooie mix tussen oude rotten en jonge honden.

geen accountmanagers

Bij ons geen accountmanagers. We luisteren liever zelf naar jouw verhaal, je droom, wens, ambities, ideeën, probleem of de uitdaging waar je voor staat. Ruis op de lijn hoort daar niet bij, wat ons betreft.

Luuk Dingemanse, Françoise Quast, Marissa Sinke en Siem Wigman maken het team sterk en compleet. Samen (met een breed netwerk) verzetten we bergen.
Wigman van Dijk, Kloetinge
Creatief_concept bedenker

arian van dijk

Ideeënmotor en liefhebber van tekst: als hét idee er is, voelt dat echt lekker. Ideeën ontwikkelen is zijn vak. Wanneer hij daarmee bezig is, lijkt hij elders maar hij komt altijd terug. Is naast concepter tekstschrijver en dan met een voorkeur voor short copy. Verantwoordelijk voor accounts, projecten en externe contacten.
Arian van Dijk
Ignace Wigman
Creatief_Vormgever

ignace wigman

Creatieve denker en Pietje Precies: gaat door tot het gaatje en stopt zelfs dan nog niet. Vasthoudendheid is daarmee één van zijn kernkwaliteiten, samen met geduld en vakmanschap. De toegepaste creativiteit die hij loslaat op opdrachten en inzet voor klanten resulteren altijd in verrassende en veelal kleurrijke ontwerpen. Het ontwerpen van een logo bijvoorbeeld is altijd een proces en aan het eind van het traject is het gewoon af. Verantwoordelijk voor accounts, projecten en interne organisatie.
Creatief_BOEKhouder

franÇoise quast

Degelijke, doelmatige administrator en spin in het web. Multi-inzetbaar. Verantwoordelijk voor project- en bedrijfsadministratie, het redigeren van teksten en opmaken van nieuwsbrieven.
Francoise Quast
Luuk Dingemanse
Creatief_webdeveloper

LUUK DINGEMANSE

Oplossingsgerichte ontwikkelaar: snapt klantvragen en vertaalt deze naar werkende oplossingen. Verantwoordelijk voor online projecten, stuurt externe developers en specialisten aan.
Creatief_DTP'ER

Marissa Sinke

Goed en snel, secuur en praktisch: karakterschets van een sterk teamlid! Verantwoordelijk voor het opmaken en aanleveren van correcte bestanden voor on- en offline middelen.
Marissa Sinke
Siem Wigman
Creatief_Filmmaker

Siem Wigman

Oog voor het verhaal én voor het detail. Gevoel voor drama én voor techniek. Ontmoet Siem en ontdek een filmmaker met toekomst en met een visie. Voor filmen, editen en animeren kun je hem wakker maken.

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Full Service Reclame + Internetbureau
Wigman Van Dijk Kever rechts