Over ons

Over ons

wigman van dijk

waaraan herken je een creatief bureau?

Een goed creatief bureau onderscheidt zich van anderen door wat ze creëren en bereiken voor hun klanten. Past het werk dat ze maken bij die klanten en de doelgroep van hun klanten? Zijn ze vindingrijk, sorteert hun werk het gewenste effect? Heeft het bureau een eigen smoel en werkwijze? Check hun websites en je hebt een richting. Je kunt ook gelijk een afspraak met ons maken; het is maar wat je wilt

specialiteiten

schakel ons in voor:

creatie

creatie

strategie

marketing &
communicatie

realisatie

development &
realisatie

organisatie

advies & begeleiding

wigman van dijk, on & offline creatief

onderscheidt zich op de volgende vlakken:

specialisten

netwerk met specialisten

In de loop der jaren bouwden we een stabiel en sterk netwerk op met specialisten in:

Het voordeel van dit solide netwerk is dat er alleen sprake is van ‘kosten’ wanneer er wordt ‘geleverd’.

01

je moet doen waar je goed in bent, roept iedereen altijd

Tenzij je creatief bent; dan moet je een vak leren. Althans zo was het toen wij jong waren.
In de wereld van vandaag is dat gelukkig anders. Hoe dan ook: het bloed stroomt toch wel waar het niet gaan kan en zo kom je als creatief ook op je pootjes terecht. Wij hebben dat gedaan door ‘in de reclame te gaan’. Beiden vanuit verschillende achtergronden: Ignace als graficus en ik, zei de gek, als concepter. Zo zijn Wigman en Van Dijk in 1993 begonnen; de rest is geschiedenis.

02

nu hebben we een creatief bureau met jonge honden en ervaren rotten

Of je nu een nieuw product in de markt wilt zetten, je merk meer bekendheid wilt geven, een nieuwe website en/of online marketingcampagne wilt lanceren of een toekomstbestendig logo wilt laten ontwerpen? Praten met Wigman Van Dijk is altijd zinvol. We nemen de tijd om echt naar je te luisteren. En als er een klik is, dan merk je dat vanzelf en praten we gewoon verder.

03

Wij leveren effectieve creativiteit van huis uit

Kortom: zoek je een creatief team dat pro-actief meewerkt en -denkt aan het bereiken van jouw stip op de horizon? Als het antwoord ja is, moeten we echt een kop koffie drinken. Wij leveren effectieve creativiteit van huis uit!

kijken of het klikt? maak een afspraak

Scroll naar top