Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Drukwerk

ITN Groep
Schipper Parket
B&E Ongedierte
bazz.
ITN Groep
Bakon Food Equipment
Veltion
PWG Veiligheidskleding
Groenewegen & Lukaart
Meatless
Emergis - Radar 3
Dijkshoorn Bleiswijk - 50 jaar
Emergis - Radar 2
Van Ouwerkerk
What’s next? Schipper 2.0

MISSCHIEN IS FRAAI DRUKWERK NU WEL HÉT MEDIUM WAARMEE JIJ HET VERSCHIL KUNT MAKEN?

Onderscheidend zijn is belangrijk en drukwerk heeft dan ook zeker toegevoegde waarde. Wij onderschrijven de kracht van drukwerk en hebben professionele ontwerpers en DTP’ers in huis. Zij weten alles van drukwerk. Wat is er allemaal te koop, hoe maak je dat en hoe lever je het correct aan? Wat doet een papiersoort en wat is het effect van een spotlaminaat? Vragen die niet iedereen in onze branche meer fatsoenlijk kan beantwoorden.

Brochures, posters, direct-mail-campagnes, boeken, affiches, verpakkingen, displays, folders en flyers. Jij roept, wij draaien. We hebben goede contacten met drukkers in Nederland en daarbuiten en weten waar zij goed in zijn.

SPECIAL PRODUCTS BEDRUKKEN

Ieder bedrijf heeft een pen. Prima natuurlijk maar probeer eens wat anders! Een mooie old school badge bijvoorbeeld met je logo, kekke koelkastmagneten met je beeldmerk, shawls, strandballen en nog 3000 andere vrolijke en aparte items kunnen we inzetten om jouw bedrijf of product voor het voetlicht te krijgen. Kom maar door; we maken er voor jou echt iets bijzonders van!

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts