Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Interactieve video

Neem je publiek mee met interactieve video

Met interactieve video maak je video attractiever en vooral interactief

Een interactieve video neemt de kijker écht mee in je verhaal. Dit omdat je de kijker kunt laten kiezen, klikken en deelnemen. Het is een vorm van video die de aandacht van je kijkers trekt én vasthoudt. Laat je kijkers bijvoorbeeld binnen de video keuzes maken (via bijv. multiple choice antwoorden) of een formuliertje invullen. Interactieve video maakt video krachtiger spannender en breder toepasbaar. Door het toevoegen van techniek, content, vormgeving en vooral creativiteit kunnen jouw video’s veel interessanter en overtuigender worden.

Interactieve video wordt o.a. toegepast om:

  • Betrokkenheid met publiek te vergroten
  • Leertrajecten te verbeteren (learning by doïng)
  • Klantbehandeling te verbeteren
  • Werving en selectie
  • Conversie-optimalisatie

Wat is interactieve video?

Een interactieve video reageert op acties van de kijkers

Een interactieve video maken is, afhankelijk van het doel, een kwestie van creatief en logisch nadenken en stappen consequent volgen. Je wilt de kijker meenemen in je verhaal en kunt hem of haar allerlei keuzes laten maken, vragen stellen en opdrachten geven. Zo kan de kijker dus de voor hem of haar meest ideale route volgen binnen de video. De mogelijkheden zijn eindeloos en juist dat maakt interactieve video zo interessant en uitdagend.

Interactieve video met meetbaar resultaat

Interactieve video’s zijn meetbaar te maken

Elke actie kan omgezet worden in data waaruit op te maken is hoe een video presteert, waar mensen blijven hangen, waar ze bij voorkeur klikken etcetera. Dit kan natuurlijk een schat aan informatie opleveren.

Vertel ons je plan! We gaan graag met je mee!

Als je denkt dat interactieve video een goede oplossing kan zijn voor jouw vraag, doelgroep of uitdaging, neem dan gewoon even contact op. De koffie is bruin, de thee op smaak en de koelkast gevuld. Vraag naar Siem Wigman of Arian van Dijk

Tel: 0113 232 734

Zet de gecombineerde kracht van creativiteit & techniek efficiënt in:

Ga in zee met Wigman Van Dijk

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts