Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Werkwijze

Onze werkwijze

alles draait om jou!

Jouw bedrijf, idee, passie, droom, product of ambitie vormt het middelpunt van ons bestaan. Wij zijn er om je te helpen bij het realiseren van je plannen, het waarmaken van je ambities. We zetten ze om in ideeën en middelen waarmee jij de wereld verovert, je bedrijf laat groeien, je droom omzet in realiteit, je product lanceert of klanten wint en bindt. Daar zijn we goed in. En in goed luisteren. Want daar begint het mee: luisteren naar jouw verhaal. We zijn benieuwd. Vertrouwen moet groeien maar een vruchtbare relatie begint, ook zakelijk, met een klik.

Werkwijze

Onze klanten kiezen voor ons omdat we goed kunnen luisteren. Daarna komen we met oplossingen, voorstellen en ideeën.

We gaan voor kwaliteit en de creativiteit staat altijd ten dienste van het gewenste effect: Je kiest voor ons omdat er een klik is en omdat we goed werk leveren. Als er geen chemie meer is of wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit moeten we niet aan elkaar vastzitten. Daarom werken wij bij voorkeur zonder contracten.

Voor elk project geven we een begroting af. Na akkoord van de klant gaan we aan de slag. Zo simpel en duidelijk werkt het en dat met diverse klanten al tussen de 10 en 20 jaar!

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts