Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Creatie

Creatie

Sla je vleugels uit en vlieg!

‘Durf te dromen!’ ‘Wie altijd met twee benen op de grond blijft, komt nooit een stap verder.’ Creativiteit helpt je los te komen.
Toch ontbreekt ons vaak het lef om te dromen of de vleugels uit te slaan en ook dat is begrijpelijk. En toch: de meeste ondernemers durven wel te dromen en sterker nog: Velen leven hun droom en creatie is hun werk. Ook wij hebben werk gemaakt van creativiteit en helpen daar onze klanten mee. En dat niet alleen met mooie ontwerpen en sterke concepten maar vooral ook met slimme techniek, actief meedenken of samen stevig brainstormen.

Out of the box, into the heart

Creativiteit moet mensen raken, bewegen; daar ligt onze kracht: Out of the box, into the heart!
We zijn niet typisch B-to-B of B-to-C; helemaal niet zelfs. We willen jou en onszelf vooral niet beperken. En juist in een snel veranderende wereld moet je openstaan voor invloeden van buitenaf.

Ruim 25 jaar vormen de twee bedrijfseigenaren het creatieve team

De ontwerpen en ideeën komen veelal uit de kokers van Ignace Wigman en Arian van Dijk en daar komt zelden iemand tussen. Wij willen zelf het verhaal van de klant horen, zelf de goede vragen stellen om vervolgens met voorstellen te komen die hout snijden. Creatie zit in onze genen: Ignace geeft vorm, ontwerpt, is de perfectionist. Arian van Dijk bedenkt concepten, schrijft teksten en plannen. Als team snappen en voelen we wat een klant nodig heeft.

Ons creatieve team is sterk in concepten, vormgeving en techniek.

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Full Service Reclame + Internetbureau
Wigman Van Dijk Kever rechts