Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Internetmarketing

Schipper Parket
Goetheer & Huissoon
Bakon Food Equipment
Bakon Food Equipment
bazz.
Meijling en Sarneel
Meatless
Bakon Food Equipment
Terlucht
Gemeente Terneuzen
Adfranse Automatisering
Adfranse Automatisering
C-Port, thuis in de haven
Bakon Food Equipment

VIA INTERNETMARKETING JE MARKT VERBREDEN? NATUURLIJK KAN DAT!

Internetmarketing is een must voor elk bedrijf en iedere organisatie: SEO, SEA, remarketing of retargeting, e-mailings, blogs en social media-campagnes kunnen je helpen je markt te vergroten en je doelstellingen te realiseren. Wigman Van Dijk kan je helpen. Het meest mooie van online marketing is eigenlijk wel dat alles wat je doet meetbaar is. Dit is natuurlijk waanzinnig belangrijk voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van je marketing-euro’s.

HIERIN BIEDEN WIJ DE VOLGENDE DIENSTEN:

  • Strategie
  • Creatie
  • Organisatie
  • Rapportage

DENK HIERBIJ AAN DEZE MIDDELEN EN MEDIA:

  • Websites en -shops
  • E-mail-marketing (nieuwsbrieven)
  • SEO (zoekmachine-optimalisatie)
  • SEA (adverteren via zoekmachines)
  • Retargeting
  • Social media (branding en adverteren)

INTERNETMARKETING STRATEGIE:

Voor iedere organisatie is online aanwezigheid relevant. Dit begint met een duidelijke en goede website die gevonden en gepromoot wordt. Want een website die niet vindbaar of zichtbaar is, doet natuurlijk weinig. Daarom is een doordachte strategie voor online marketing nuttig en noodzakelijk. Wigman Van Dijk, On en offline Creatief kent het klappen van de zweep en is u graag van dienst.

HOE WIJ WERKEN:

De ontwikkelingen gaan razendsnel en het opzetten, optimaliseren, analyseren en rapporteren van online campagnes zoals adverteren in Google op social media kanalen en het slim traceren en vangen van websitebezoekers is intensief werk. Daarom werkt Wigman Van Dijk op dit gebied al jaren samen met een externe (Google gecertificeerde) partij. Wij kennen het klappen van de zweep, weten wat er speelt, adviseren onze klanten, zorgen voor de creatie en schakelen daar en wanneer nodig grotere en gespecialiseerde partijen in voor het uitzetten, optimaliseren en analyseren van de diverse campagnes. De rapportages van de campagnes verzorgen wij en worden indien nodig of geweest besproken. Zo blijven we scherp en alert en doen we dat waar we goed in zijn.

METEN IS WETEN, GISSEN IS MISSEN:

Het grootste voordeel van online marketing is wel dat alles meetbaar is. Het is immers op zijn minst prettig om te weten wat het effect is van de marketinginspanningen?

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts