Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Realisatie

realisatie

reclamemiddelen realiseren? dat doen we goed en snel!

Op de realisatie van reclamemiddelen staat meestal druk. Wij weten niet beter, leveren goed werk en werken snel. Met een compacte club verzetten we bergen werk en we bouwden een fiks en gespecialiseerd netwerk om ons heen.

Of het nu om het bouwen van een website, een interactief e-magazine, een beursstand of SEA-campagne gaat? Het werk wordt binnen de afgesproken termijn afgeleverd, conform afspraak.

communicatie en reclamemiddelen realiseren doen we 'in huis'

Print- en drukwerk, websites en daaraan gerelateerde tools maken we zelf. Ook het verzorgen van professionele opmaak, beeldmanipulaties, illustraties, animaties, visuals, teksten, interviews, slagzinnen, films is wat we ‘in huis’ doen. Daarnaast schakelen we bij grote drukte of speciale behoeften externe partijen in. Denk daarbij aan filmers, fotografen, internet-marketeers, seo-cracks, pr-specialisten, tekstschrijvers, vertalers, standbouwers, drukkers, signbedrijven, evenementenbureaus etcetera. Het netwerk dat we hierin hebben opgebouwd is stabiel en we staan over en weer voor elkaar klaar.

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts