Wigman van Dijk logoLogo Wigman Van Dijk
sUPPORT

Video’s

1 2 3 4 5 6 7

Video wint snel terrein! De oorzaak? Het steeds snellere internet en social media
Ook bij Wigman Van Dijk zijn we er druk mee: bedrijfsfilms, instructievideo’s, productfilmpjes, interviews, reportages, promotiefilmpjes, social media-campagnes en meer.

INSTRUCTIEFILMS

Instructievideo nodig? Wij weten hoe het werkt!
Het gebruik, de bediening en het onderhoud van een machine laat zich veel makkelijker uitleggen via video dan via tekst en foto’s en/of tekeningen. Een goed instructiefilmpje kan ook helpen bij de verkoop omdat het (ogenschijnlijk) heel simpel laat zien, hoe iets werkt. En iedereen weet het: mannen lezen geen gebruiksaanwijzingen! ;-) Een filmpje daarentegen snappen ze direct. Een instructiefilmpje is geen ‘rocket science’ maar het dient wel duidelijk te zijn en professioneel!

INTERVIEWS EN TESTIMONIALS

Mensen hebben verhalen en die verhalen moeten verteld worden
Ook hier geldt: wie leest er online nog tekst langer dan een halve pagina? Precies: nagenoeg niemand. Een goed en duidelijk verhaal boeit en schept vertrouwen. Uiteraard moet hier wel gezorgd worden voor wisselende beelden. Want anderhalve minuut naar een talking head kijken, wordt ook saai.

REPORTAGES

Tijdens beurzen, openingen, feesten, productintroducties of open dagen gebeurt er van alles
Wat is er leuker dan hier een mooi videoverslag van te maken? We hebben er al heel wat gemaakt en ze laten allen mooie herinneringen zien.

PRODUCTIEFILMPJES

Een goed en kort filmpje over een nieuw product helpt bij het in de markt zetten van het product
Je kunt je product goed in beeld brengen zonder er direct een reclamefilmpje van te maken; dat is weer wat anders en dat doen we ook.

RECLAMEFILMPJES EN PROMOTIEVIDEO'S

Om je product, dienst of bedrijf vol in de schijnwerpers te zetten, kun je tegenwoordig zonder al te hoge mediakosten al leuke dingen doen
Dit bijvoorbeeld via social media. Maar ook via narrow casting, op beurzen, evenementen, in wachtruimtes of de entree van je eigen bedrijf.

BEDRIJFSFILMS

De kracht van je organisatie wordt pas echt goed zichtbaar via bewegende beelden in een bedrijfsvideo. Wil jij je publiek vermaken met een goed gefilmd verhaal over jouw bedrijf? Praat met Wigman Van Dijk voor een sterk concept, pakkende beelden, professionele editing en een bedrijfsfilm waar je u tegen zegt.

INTERACTIEVE VIDEO

Interactieve video is een innovatieve methode om video attractiever en vooral interactief te maken. Een interactieve video neemt de kijker mee in je verhaal. Dit omdat je de kijker kunt laten kiezen, klikken en activeren. Het is een vorm van video die de aandacht van je kijkers trekt én vasthoudt.

Kijken of het klikt? Maak een afspraak

Wigman Van Dijk Kever rechts