Team Wigman Van Dijk

Ons team is compact en sterk: geen overhead

Als creatief team zijn Ignace Wigman en Arian van Dijk vanaf 1993 jaar actief. In dat jaar werd Wigman Van Dijk opgericht. De twee ervaren en gedreven creatieven kennen het klappen van de zweep en bewegen mee met de tijd.

Geen accountmanagers

Wigman Van Dijk werkt niet met accountmanagers. Ignace en / of Arian luisteren liever zelf naar het verhaal, de droom, de wens, de ambities, de ideeën, het probleem of de uitdaging van de ondernemer. Ruis op de lijn is iets wat daar niet bij hoort wat hen betreft.

Luuk Dingemanse, Françoise Quast en Marissa Sinke maken het team sterk en compleet: Samen (met een breed en vertrouwd netwerk) verzet het compacte team bergen.

Arian van Dijk

Concepten / strategie

Ideeëngenerator en liefhebber van tekst: als hét idee er is, voelt dat echt lekker. Het genereren van ideeën voor campagnes en het bedenken van concepten voor van alles en nog wat is waar hij helemaal in op kan gaan. Wanneer dat zo is, lijkt hij elders maar hij komt altijd weer terug. Is naast concepter tekstschrijver en dan met een voorkeur voor short copy. Verantwoordelijk voor accounts, projecten en externe contacten.

Ignace Wigman

Vormgeving / strategie

Creatieve denker en Pietje Precies: gaat door tot het gaatje en stopt zelfs dan nog niet. Vasthoudendheid is daarmee één van zijn kernkwaliteiten, samen met geduld en vakmanschap. De toegepaste creativiteit die hij loslaat op opdrachten en inzet voor klanten resulteren altijd in verrassende en veelal kleurrijke ontwerpen. Het ontwerpen van een logo bijvoorbeeld is altijd een proces en aan het eind van het traject is het gewoon af. Verantwoordelijk voor accounts, projecten en interne organisatie.

Francoise Quast

Traffic, organisatie, administratie

Degelijke, doelmatige administrator en spin in het web. Multi-inzetbaar. Verantwoordelijk voor project- en bedrijfsadministratie.

Luuk Dingemanse

Web developer

Oplossingsgerichte ontwikkelaar: snapt klantvragen en vertaalt deze naar werkende oplossingen. Verantwoordelijk voor online projecten, stuurt externe developers en specialisten aan.

Marissa Sinke

Vormgeving / dtp

Goed en snel, secuur en praktisch: karakterschets van een sterk teamlid! Verantwoordelijk voor correcte documenten.

Netwerk met specialisten

In de loop der jaren bouwden we een stabiel en sterk netwerk op met specialisten inzake:

 • Marketing & sales
 • Internetmarketing
 • Fotografie & film
 • Webdeveloppers en app-bouwers
 • Illustratoren en animators
 • Beeld en geluid voor evenementen
 • Tekstwerk
 • Social-media
 • Standbouwers
 • Reputatie- en contentmanagement
 • Signing en belettering
 • Dukken en printen
 • Presentatoren en sprekers

Het voordeel van dit solide netwerk is dat er alleen sprake is van ‘kosten’ wanneer er wordt ‘geleverd’.

Werkwijze

Onze klanten kiezen voor ons omdat we eerst en vooral goed kunnen luisteren, pas daarna komen we met oplossingen, voorstellen en ideeën.

We gaan voor kwaliteit en de creativiteit staat altijd ten dienste van het gewenste effect. We werken bij voorkeur zonder contracten: U kiest voor ons omdat er een klik is en omdat we goed werk leveren. Als er geen chemie meer is of wanneer u ontevreden bent over de kwalliteit moeten we niet aan elkaar vastzitten.

Voor elk project geven we een begroting af. Na akkoord van de klant gaan we aan de slag. Zo simpel en duidelijk werkt het en dat met diverse klanten al tussen de 10 en 20 jaar!

Op zoek naar een specialist inzake marketing- en communicatiestrategie? Wigman Van Dijk

U wilt een product introduceren, de merkbekendheid vergroten of uw doelgroep uitbreiden? Neem contact op met de specialisten in Zeeland?

bel mij terug