Video

Binnenkort meer..

Voor Dijkshoorn Bleiswijk maken we diverse filmpjes.

Het is een veelzijdig bedrijf waar letterlijk en figuurlijk bergen verzet worden. Dit onder andere bij Multi Terra. Dit bedrijfsonderdeel zet het halffabrikaat van Dijkshoorn Groenrecycling om in vruchtbare grondsoorten. Er wordt gewerkt met zwaar materiaal en tegelijk zet het bedrijf zwaar in op duurzaamheid. Affijn: tegen de tijd dat het event vorm krijgt, moet je er zelf maar eens gaan kijken. Je leest ervan..

Arian van Dijk

Siem Wigman maakte een kekke video van mijn expositie in ‘Het Wit Arjaentje’ in Ovezande. Hij heeft er een passend en wellicht wat ‘srti’ filmpje van gemaakt en dat mag, in dit geval. Goed bezig Siem! Meer kunst kijken? Check: arianvandijk.nl

Rico(h) Goes Zeeland

Het befaamde A-merk Ricoh gaat Zeeland binnenkort bedienen vanuit een spiksplinternieuw kantoorpand in Goes en ze hebben er zin! Wij mochten het filmpje met een knipoog maken 😉

Meatless

Meatless levert ingrediënten aan de foodindustrie. Het product wordt vooral ingezet voor vetreductie in vleesproducten. Het Meatless-team presenteerde in Londen, tijdens Food Matters, hoe je hamburgers bakt die voor 50% uit vlees en voor 50% uit op plantaardig gebaseerde ingrediënten bestaan! En dit zonder dat je het verschil proeft! Een goed idee voor verlaging van de vleesconsumptie en minder vet eten in het algemeen. Meatless wordt in toenemende mate toegepast in vegetarische en veganistische producten en is clean label.  Wij verzorgden het promotie- en infomateriaal.

Bakon Food Equipment

Voor Bakon Food Equiment maken we regelmatig een filmpje die de mogelijkheden en de werking van verschillende machines in beeld brengen. Alle video’s zijn te bekijken via media.bakon.com.

De Betho

Voor De Betho maakten we een serie filmpjes die de mogelijkheden en het werk in beeld brengen. Zulke filmpjes zeggen meer dan een vermaak van drie kantjes, toch?

De Bethode

Ook voor De Bethode maakten we een serie filmpjes die de mogelijkheden en het werk in beeld brengen. Duidelijke informatieve verhalen zonder gedoe.

Video marketing

Video groeit en zeker als internetmarketing instrument biedt video mooie kansen. Of het nu gaat om een ‘duidelijk instructiefilmpje’ of een gelikte promotievideo, de kwaliteit dient professioneel te zijn. Veel goede filmpjes lijken heel simpel en dat blijkt een valkuil. Goede filmpjes maken is een vak. Dit geldt ook voor het in de markt zetten van video’s, ook dat is een vak. Je wilt immers dat je video bereik heeft? Een mooie bedrijfsfilm maken die slecht bekeken wordt, is weggegooid geld. Wij maken de video’s en kunnen ervoor zorgen dat deze je publiek bereiken én raken.

Scroll naar top